Keurslager Gleis is uitgeroepen tot 'Beste Traiteur van het jaar 2018'

Ieder jaar wordt onder alle slagers van Het Worstmakersgilde één slagerij uitgeroepen tot ‘Beste Traiteur van het jaar’. Dit jaar heeft Keurslager Gleis in Aalten deze eervolle titel gewonnen! Op 15 januari jl. mocht Paul deze prestigieuze onderscheiding in ontvangst nemen tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde. Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft Keurslager Gleis de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt hij dat men in de traiteurkeuken uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de traiteurkeuken ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Strenge keuring

Bij de aangesloten slagerijen met eigen traiteurkeuken vinden elk jaar regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van o.a. salades en maaltijden. Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid en ambachtelijke kwaliteit van de huisgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit.

Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. Keurslager Gleis heeft landelijk de meeste punten behaald en dus is hij tot winnaar uitgeroepen!

Uitstekende producten

Het maken van de lekkerste salades en maaltijden staat bij Keurslager Gleis in Aalten hoog in het vaandel. Voor Paul en zijn team is deze prijs dan ook erg belangrijk. “Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze traiteurkeuken. Deze prijs is een bekroning op ons werk. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om onze heerlijke producten zelf te komen proeven!”





Keurslager Gleis uit Aalten heeft 's lands beste rookworst

Aalten - Tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie, die vorige week gehouden werd, is Keurslager Gleis uit Aalten bekroond met maar liefst zeven gouden oorkondes, waarvan drie met ster. Boerenmetworst, Grillworst en de Rookworst grof.

In de rubriek Rookworstsoorten werd Slagerij Gleis zelfs uitgeroepen als kampioen. Daarmee is de deze rookworst de allerbeste die er landelijk te koop is. Een meer dan unieke prestatie.

Bij de prijsuitreiking, die gepresenteerd werd door de bekende sportverslaggever Tom Egbers (tevens slagerszoon), bleek dat het halen van een gouden bekroning niet niks is. Zo let een deskundige jury niet alleen op de smaak, maar ook op de samenstelling, geur, consistentie en het uiterlijk van het product.

Producten van een perfecte kwaliteit, waar de jury dus niets op aan te merken heeft, krijgen een goud met ster bekroning. Overige topproducten worden bekroond met de beoordeling “goud”.

 

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.